Meest recente artikels:
-
Stralende huid van binnenuit: de gouden tips van schoonheidsspecialiste Caroline Thilemans
Een gezonde, stralende huid begint niet alleen bij goede verzorgingsproducten, maar vooral bij wat je eet en hoe je leeft. Caroline Thilemans, schoonheidsspecialiste en diëtiste, deelt in dit interview haar expertise over de invloed van voeding op de huid, de juiste verzorgingsroutine en veelvoorkomende misvattingen. Van antioxidanten tot hydraterende crèmes en van suikervrij eten tot […]
-
Liefde, Balans en GRAPES: Bridget Maasland’s Beste Tips voor de Overgang
Ze is presentatrice, ondernemer en moeder, en onlangs vierde Bridget Maasland een nieuwe mijlpaal met haar boek ‘Hoe word ik vijftig?’ én haar eigen skincaremerk GRAPES. Haar missie? Vrouwen inspireren om sterker in hun schoenen te staan en elkaar te steunen. Vanuit persoonlijke ervaring weet ze hoe uitdagend het kan zijn om balans te vinden […]
-
De Grote Boodschap met dr. Darmkanker Luc Colemont: “Doe. De. Test.”
Darmkanker is een van de meest voorkomende kankers, maar ook een van de meest te voorkomen vormen van kanker. Toch bestaan er nog veel misvattingen over de ziekte en de manier waarop vroege detectie levens kan redden. Dr. Luc Colemont, oprichter van de vzw Stop Darmkanker, heeft zijn leven gewijd aan het verspreiden van kennis […]
-
Thomas D’havé & kPNI voor een betere gezondheid
Thomas D’havé heeft een achtergrond als osteopaat en vandaag behandelt hij topsporters, performers én bedrijfsleiders volgens de principes van de kPNI. Hij was medisch consultant bij grote namen zoals de Rode Duivels, West Ham United en Ajax. In zijn nieuwste boek ‘Wat de dokter nog niet ziet’ geeft Thomas wetenschappelijk doorgronde methodes om je immuniteit […]
-
Dr. Staf Henderickx & Ultrabewerkte voeding als stille sloper
Dr. Staf Henderickx, huisarts en auteur, deelt in zijn nieuwste boek Dit slik ik niet meer! de risico’s van ultrabewerkte voeding. Dr. Henderickx heeft zich de afgelopen jaren ingezet om bewustzijn te creëren rondom de gezondheids- en milieu-impact van deze voedingsmiddelen. In zijn boek legt hij de rol bloot van de voedingsindustrie en de verslavende […]